Lidt om MS Kastrup II


M/S Kastrup II er indkøbt i Sverige, bygget i 1959 på Karlskrona værft til de svenske lodser og er af hensyn til formålet bygget af stål, til sejlads under alle forhold.

MS Kastrup II er godkendt og opfylder samtlige krav til sejlads med 12 personer. Den er forsynet med alt anbefalet sikkerhedsudstyr.

Skibet er udstyret med en 170HK Volvo Diesel, der opnås pæn fart og komfort. Der er installeret farveekkolod som tydeligt viser fiskestimer og enkelte fisk, skrænter og toppe kommer fint frem, specielt beregnet for lystfiskeri. Der er endvidere installeret VHF radio sender og modtager, GPS navigator og radar som har stor sikkerhedsmæssig værdi.

Ser man på bådens fysiske længde på 11,5 m og en bredde på 3,9 m, er der knap 3 m til hver lystfisker, hvilket må betegnes som god plads til alle former for lystfiskeri.

Fisketure m.v. kan også arrangeres i forbindelse med teambuilding, firmaudflugter, fyraftensture- og møder, afdelingsture, foreningsture, polterabends, skoleture, familieture og udflugter m.v. 

 Udlejning og salg af fiskegrej. Ombord sælges drikkevarer.

Øl, vin og spritus må af hensyn til sikkerheden kun medbringes i begrænset omfang eller efter særlig aftale!

Der forefindes toilet ombord.

Pladsbestilling kræves.